AMASYA / SULUOVA - Suluova Şehit Metehan Atmaca Anadolu Lisesi

Suluova Şehit Metehan Atmaca Anadolu Lisesi

HACIBAYRAM MAHALLESİ ATATÜRK BULVARI NO 492 SULUOVA / AMASYA
Vizyon
Öğrencilerimizin çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine ve öğrencilerimize 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için yardımcı olmaktır.
Misyon
Okulun ve çevrenin tüm olanaklarından yararlanarak, öğrencilerimizin kendilerini özgürce ifade edebilmelerini ve yeteneklerini açığa çıkarmalarını sağlayacak nitelikli ve kaliteli öğrenme ortamları sunmaktır.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Kaloriferli
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
MERZİFON HAVAALANI­­­­NA 15 DAKİKA,SAMSUN ÇARŞAMBA HAVAALANINA 2 SAAT UZAKLIKTADIR.AYRICA MARMARA BÖLGESİNDEN KARADENİZ BÖLGESİNE,İÇ ANADOLU´DAN DOĞU ANADOLU´YA GİDEN OTOBÜSLER İLÇEMİZDEN GEÇMEKTEDİR.İLİMİZE MİS AMASYA TUR - AMASYA İTİMAT OTOBÜS FİRMALARI BULUNMAKTADIR. Ayrıca il merkezinden servis imkanı bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
SULUOVA İLÇESİ,ORTA KARADENİZ´DE AMASYA İLİNİN KUZEY-KUZEY BATISINDA YER ALMAKTADIR.KARADENİZ İKLİMİ İLE KARASAL İKLİM ARASINDA BİR GEÇİŞ DURUMU GÖSTERMEKTEDİR.İLÇEMİZ KARADENİZ-İÇ ANADOLU VE DOĞU ANADOLU BÖLGELERİNİN KESİŞTİĞİ BİR NOKTADADIR.
AMASYA İL MERKEZİNE 25 KM.UZAKLIKTADIR VE İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.